Chlazená jídla jsou připravována z kvalitních vstupních surovin od výhradních českých dodavatelů při použití nejmodernějších technologií a dodržování tradičních receptů české kuchyně.

 

Metodou šokového zchlazení a zabalení do misek do ochranné atmosféry si pokrmy ponechávají vysoké procento výživných látek a chuťově jsou na rozdíl od mražených nebo pasterovaných pokrmů zcela srovnatelné s čerstvými teplými pokrmy.

Uvedeným způsobem vyráběné chlazené pokrmy si uchovávají dobu minimálni spotřeby 14 dnů od data výroby při dodržení skladovacích podmínek 2-4oC.

Takto vyrobené pokrmy pak jednoduše ohřejete cca 4-5 minut v mikrovlnné troubě a můžete konzumovat.

Všechna jídla procházejí pravidelnou opakovanou denní  degustací na kvalitu a konzistenci.

 

Využíváme  systém HACCP, který zajišťuje zdravotní  nezávadnost  potravin a pokrmů.