Chlazená jídla jsou připravována z kvalitních vstupních surovin od výhradních českých dodavatelů při použití nejmodernějších technologií a dodržování tradičních receptů české kuchyně.
Metodou šokového zchlazení a zabalení do misek do ochranné atmosféry si pokrmy ponechávají vysoké procento výživných látek a chuťově jsou na rozdíl od mražených nebo pasterovaných pokrmů zcela srovnatelné s čerstvými teplými pokrmy.
Uvedeným způsobem vyráběné chlazené pokrmy si uchovávají dobu minimálni spotřeby 14 dnů od data výroby při dodržení skladovacích podmínek 2-4oC.
Takto vyrobené pokrmy pak jednoduše ohřejete cca 4-5 minut v mikrovlnné troubě a můžete konzumovat.
Všechna jídla procházejí pravidelnou opakovanou denní degustací na kvalitu a konzistenci.
Využíváme systém HACCP, který zajišťuje zdravotní nezávadnost potravin a pokrmů.